Otogaz, BRC, 2A Haberler

Değerli hocalarımız ve iş arkadaşlarımız

11.03.2011

“TÜBİTAK 9. Teknoloji Ödülleri”nde finale kalan firmalar ve projeleri, 24 Kasım 2010 tarihinde; TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket YETİŞ, TTGV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fikret YÜCEL ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit BOYNER’in katılımıyla düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

Anadolu Motor, Orta Ölçekli Ürün kategorisinde “Dizel Bazlı Motorların LPG ve CNG (Tek Yakıtlı) Dönüşümü” projesiyle 3 finalistten biri oldu.

Öncelikli amacı, Türkiye’nin teknoloji üreten bir ülke konumuna gelmesi yolunda ulusal teknolojik birikimimize katkı sağlayan kuruluşları teşvik etmek olan Teknoloji Ödülleri Yarışması, şirketlerin başarı öykülerini toplumun gündemine taşıyarak başarının altına imza atan şirketleri teşvik etmeyi, toplumda araştırma, teknoloji geliştirme ve yenilikçilik konusunda farkındalık  yaratmayı hedefliyor.

29 Mart 2010 tarihinde başlayan TÜBİTAK 9. Teknoloji Ödülleri kapsamında alınan 221 adet ön başvuru arasından yakaladığımız bu başarının onurunu sizlerle paylaşmaktan büyük gurur duyuyoruz. Projemize vermiş olduğunuz katkı ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

Kenan Gündüz

Technical Manager
ANADOLU MOTOR ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş

Önceki HaberTüm Haberler >>